top of page

OVER THEO KLEVER B.V.

Specialist op het gebied van groenvoorziening, grond- en waterwerken
 

Theo Klever B.V. is al bijna 30 jaar een begrip in grond-, weg- en waterbouw. Met een veelzijdig eigen voertuigenpark en zeer bekwame medewerkers kunt u bij elk project rekenen op onze kennis, kunde, middelen en materialen.

 

Missie

Binnen ons familiebedrijf werken wij intensief samen met een enthousiast team vakmensen om dagelijks- en planmatig onderhoud uit te voeren voor gemeenten, aannemers, provincies, recreatie- en waterschappen en particulieren. Wij denken met u mee en voeren het werk efficiënt uit. Door onze jarenlange ervaring zijn we tevens in staat om onze klanten ten alle tijden van een juist en eerlijk advies te voorzien.

 

Voor ons staat het leveren van kwaliteit, het ontzorgen en meedenken met onze klanten voorop, tegen zo efficiënt mogelijke kosten zonder de flora en fauna uit het oog te verliezen. Wij geven onze mensen hierbij de ruimte om zich verder te ontwikkelen en te groeien. Samen met onze opdrachtgevers werken wij continu aan het verbeteren,  optimaliseren en innoveren van de kwaliteit, service en onderhoud op lange termijn, zodat we het verschil maken voor nu en in de toekomst.

 

BEL:

0348 - 44 45 29

bottom of page