top of page

Project: Kadeverbetering Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden


Voor onze opdrachtgever Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden (HDSR) voeren we het project: Kadeverbetering voorboezem Papekop en Diemerbroek uit.

Het uit te voeren werk is gelegen aan de watergang 'Broeker Molenvliet' nabij het Kromwijkerpad en de Kromwijkerdijk in de Gemeente Woerden. Het doel van de werkzaamheden is om de huidige beschoeiing te vervangen met nieuwe beschoeiing en de kade op te hogen, opnieuw te profileren en in te zaaien.

Onze beschoeiingsploeg is druk bezig met het verwijderen van de bestaande beschoeiing en een nieuwe beschoeiing aan te brengen. Op eigen pontons staat de 15 tons mobiele kraan die de palen in de grond boort. De hoogte en afstand van de palen wordt gecontroleerd met de laser en de combischotten incl. doek worden geplaatst, geboord en met slotbouten vastgedraaid.

Daarna is de kade aan de beurt. Deze wordt aangevuld met klei, geprofileerd op hoogte en later ingezaaid. Eén van de zorgen van de opdrachtgever was, hoe zorgen we ervoor dat de vele fietsers op het Kromwijkerpad geen last hebben van de werkzaamheden.

We hebben dit opgelost door een transportband onder de brug te maken, waarbij de klei met een 22 tons rupskraan met lange giek op de band wordt gelegd. De klei valt vervolgens in een beunbak die we met een maaiboot naar de kade vervoeren. Daar wordt de klei door een minigraafmachine geprofileerd en afgewerkt.

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

BEL:

0348 - 44 45 29

bottom of page